„ATLAS PROFILAX“ u suradnji s Crvenim križem nudi pomoć Hvaranima

Švicarac  dr.Rene  Schumperli razvio je u svijetu jedinstvenu metodu kojom se s jednim jedinim tretmanom precizno,bezopasno i trajno otklanja rotacija atlasa. Ova metoda je prirodna i ne zahtjeva nikakvu dijagnostiku.
Veliki interes otočana,nakon prvog ciklusa pregleda i namještanja, ponukao je Odbor Crvenog križa da pozove licencirane stručnjake „Atlas-profilaxa“ koji stručno namještaju Atlas-prvi vratni kralježak, da ponovo dođu. Oni su to prihvatili . U tijeku dogovaranja sami su ponudili da se cijena pregleda i namješ-tanja  prilagodi socijalnom statusu zainteresiranih građana budući posreduje Gradsko društvo Crvenog križa kao socijalna ustanova.
Lepeza cijena bila bi od 400,00-600,00 i 800,00 kn , a kategoriju u koju će upasti pojedini građanin ovisi o procjeni Odbora GD CK Hvar u suradnji sa Centrom za socijalnu skrb.
Pozivamo  sve zainteresirane  da se jave u Crveni križ na tf .741-710 ili 0917377880 svaki radni dan od 09,00 do 12,00 sati. Čim se prijavi dovoljan broj zainteresiranih slijedi dogovor o terminu dolaska ekipe Atlasa na Hvar. Oni koji bi pregled i namještanje napravili u Splitu također se mogu javiti radi posredovanja u dogovoru cijene.
AKO NISTE ZADOVOLJNI SA DOSADAŠNJIM TERAPIJAMA KLASIČNE MEDICINE KOJIMA STE  BILI PODVRGNUTI  DA BI SE OSLOBODILI POSTOJEĆIH TEGOBA POPUT: glavobolje, hermije  diskova u leđima i vratu,vrtoglavice, ograničene pokretljivosti vrata,bolova u leđima i ekstremitetima,loše cirkulacije,otežanog disanja, aritmije,životne energije,migrene…JAVITE  NAM SE  !!!
Svi tretiraju samo simptome-posljedice,dok se ovom metodom otklanja UZROK.
Crveni križ Hvar
Hvar,20.10.2012.

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO