FOTO NATJEČAJ „HVAR ZIMI“

Gradska knjižnica i čitaonica Hvar organizira izbor najljepše fotografije koja predstavlja zimski ugođaj u Hvaru. Foto natječaj pod nazivom „HVAR ZIMI“ otvoren je od 20.12.2011 do 20.01.2012, a natjecati se mogu svi zaljubljenici u fotografiju, mladi i stari, pojedinci ili skupine (obitelj, razred, prijatelji i dr…), bez obzira na dob, spol ili mjesto prebivališta. Cilj je ovog natječaja isticanje svih ljepota grada Hvara i bliže okolice, kao i podizanje kvalitete vlastitog zadovoljstva životom, odnosno boravkom u ovome gradu zimi.
Tema i objekt moraju ukazivati na to da je fotografija nastala zimi na području grada Hvara i bliže okolice. Svaki autor može poslati najviše tri fotografije na kojima je prisutan prepoznatljiv element grada Hvara i bliže okolice, a sve prijavljene fotografije bit će izložene tijekom veljače 2012. godine u Loggi. Fotografije se primaju zaključno do 20. siječnja 2012. godine u 19h, u prostorijama Gradske knjižnice (na CD-u) ili na e-mail knjiznica.hvar@inet.hr .
PROPOZICIJE:
Prihvaćaju se crno-bijele i fotografije u boji, isključivo u digitalnom formatu. Prilikom slanja fotografija (maksimalno 3 fotografije po sudioniku Foto natječaja), navedite u prijavnici Vaše ime, prezime, e-mail adresu te broj telefona/mobitela radi kontakta. Fotografije moraju biti maksimalne dimenzije 3000 piksela (po dužoj strani fotografije) u 300 dpi, JPG formata. Maksimalna veličina jedne fotografije ne smije prijeći 3 Mb. Fotografije ne smiju biti digitalno obrađivane u Photoshopu ili drugim alatima, osim do mjere koja ne narušava i mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja (izoštravanje, skidanje šuma, kontrast). Autor vlastoručnim potpisom na prijavnici daje suglasnost organizatoru natječaja da bez naknade može objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora, a u svrhu promocije izložbe.

Facebook
WhatsApp
Twitter

POVEZANO